Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί θεωρείται ότι στις 21/12/12 έρχεται το τέλος του κόσμου;





 Ποιες θεωρίες συγκλίνουν προς το επικείμενο τέλος;

21/12/12.

Μια μέρα η οποία έχει χιλιοδιαφημιστεί. Εφημερίδες, περιοδικά, ταινίες... με κάθε μέσο έχει προωθηθεί η αντίληψη ότι το τέλος πλησιάζει. Στις 21 Δεκέμβρη σύμφωνα με πολλές προφητείες έρχεται το τέλος του κόσμου.
Από πότε ξεκίνησε όλη αυτή η παραφιλολογία περί τέλους και καταστροφής του κόσμου; Ποιοι υποστηρίζουν ότι η Γη θα πάψει να υπάρχει και πως το στηρίζουν;



1. To κατεξοχήν γεγονός που οδήγησε τον κόσμο να πιστέψει ότι πλησιάζει η καταστροφή του κόσμου είναι το ημερολόγιο των Μάγιας. Πως όμως οι Μάγιας επιβεβαιώνουν ότι το τέλος μας έρχεται στις 21/12/12; Όπως όλοι γνωρίζετε το ημερολόγιό τους θεωρείται το ακριβέστερο στην ανθρώπινη ιστορία. Οι Μάγιας, λοιπόν, σταμάτησαν την καταγραφή στη συγκεκριμένη ημερομηνία και έτσι ξεκίνησε ο φόβος ότι αυτή είναι η ημερομηνία που οι Μάγιας προέβλεψαν ως καταστροφική.

2. Ευθυγράμμιση όλων των πλανητών: Πολλοί αστρολόγοι έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα συμβεί η ευθυγράμμιση όλων των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος. Το αποτέλεσμα; Η ηλιακή ακτινοβολία θα φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπου θα είναι ικανή να καταστρέψει τα πάντα.

3.Ευθυγράμμιση Γης- Ηλίου και του κέντρου του Γαλαξία μας: Ερευνητές έχουν καταλήξει ότι θα ευθυγραμμιστεί ο Γαλαξίας μας με... τον Ήλιο. Πότε; Μα φυσικά στις 21.12.12. Το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και να μετατραπεί η Γη σε έναν Πνευματικό Επίγειο Παράδεισο. Ναι καλά διαβάσατε. Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις.

4. Εισβολή εξωγήινων στη Γη: Υπάρχουν θεωρίες οι οποίες συγκλίνουν στο ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα εισβάλουν στον πλανήτη μας εξωγήινοι. Ο φόβος μιας επίθεσής τους είναι πολύ μεγάλος και ως απόδειξη της ύπαρξής τους οι οπαδοί της θεωρίας δίνουν τη συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου το 1947, στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.

5. Ο πλανήτης Nibiru: Φονικός λέγεται ότι είναι ο πλανήτης, ο οποίος όπως μερικοί υποστηρίζουν θα καταστρέψει μερικώς ή και ολικώς τη Γη. Πως; O φονικός πλανήτης θα περάσει δια μέσου του εκλειπτικού επιπέδου του ηλιακού μας συστήματος και θα καταφέρει να λοξοδρομήσει την τροχιά της Γης και να μετατοπίσει τους πόλους. Οι καταστροφές που θα προκαλέσει λέγεται ότι θα είναι ασύλληπτες.

6. Έκρηξη υπερ-ηφαιστείου: Μελετητές υποστηρίζουν ότι το ηφαίστειο που βρίσκεται κάτω από το εθνικό πάρκο Γέλοουστοουν, στις ΗΠΑ θα εκραγεί πριν μπει το 2013. Παρατηρήσεις που έχουν γίνει μέσω δορυφόρων, έχουν διαπιστώσει αλλαγές στην κίνηση ρευστών πετρωμάτων 16 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνειά του.


Αυτές είναι μερικές από τις πιο δυνατές θεωρίες περί καταστροφής του κόσμου σε... λίγες μέρες. Γιατί υπάρχει τόση επιμονή ότι θα καταστραφούμε στις 21.12.12 θα σας γελάσουμε. Αναμείνατε για τις αντιδράσεις επιστημόνων και ερευνητών το πρωινό μετά τη μεγάλη μέρα...
Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2012/12/211212.html#ixzz2F86jB8zA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)