Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση πριν ανοίξουν οι κάλπες!





Τι ποσοστά έχουν τα κόμματα…
Η τελευταία δημοσκόπηση.
Την δημοσιεύουμε διατηρώντας τις επιφυλάξεις, που και οι ίδιοι οι δημοσκόποι διατυπώνουν (από τον καλύτερο ως τον χειρότερο) μιλώντας για «κινούμενη άμμο».

Η δημοσκόπηση, το ξαναλέμε αυτό, μετράει την πρόθεση ψήφου και δεν κάνει αναγωγή στο εκλογικό αποτέλεσμα (εκτίμηση ψήφου, όπου τα νούμερα μπορεί να είναι μεγαλύτερα). ΝΔ 20,7% ΠΑΣΟΚ 16,8% ΣΥΡΙΖΑ 13,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10,1% ΚΚΕ 9% ΔΗΜΑΡ 4,9% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,7% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3,4% ΔΡΑΣΗ 2,5% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2,3% ΛΑΟΣ 2,1% Άλλο κόμμα 5,2% Παρατηρήσεις: Στην Συγγρού υπάρχει έντονος προβληματισμός, ενώ στην Ιπποκράτους θα είναι ευτυχείς αν κρατηθούν στην 2η θέση. Καμμένος, Τσίπρας πανηγυρίζουν. Αλλά και ο Μάνος, που με αναγωγή στο εκλογικό αποτέλεσμα, πιάνει το όριο του 3% και μπαίνει στη βουλή!!!

http://kostasedessa.blogspot.com/2012/05/blog-post_7864.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)